2020. március 17-től szünetel az ügyfélfogadás

Tisztelt Nyelvvizsgázók! Tisztelt Érdeklődők!

2020. március 17-től a Kormány által elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel az Idegen Nyelvi Vizsgáztató és Oktató Csoportban a személyes ügyintézés a rendelet visszavonásáig szünetel, de minden munkatárs elérhető e-mailben és/vagy telefonon. Távmunkában igyekszünk minden kérdésükre választ adni, Önöket tájékoztatni, a lehetőségekhez mérten a zökkenőmentes ügyintézést biztosítani.

Kérdéseikkel az alábbi kollégákat kereshetik fel:

A nyelvvizsgákkal és bizonyítvány-átvétellel kapcsolatos kérdésekben (ELTE Origó, DExam, gazdálKODÓ vizsgarendszer) Feketeténé Molnár Gréta vizsgaszervező kolléganőt kereshetik az alábbi elérhetőségeken: molnar.greta@nye.hu ; 30/685-9130. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy hívásaikat munkaidőben (7:30 és 16:00 óra között) intézzék. Köszönjük.

A ProLearning online oktatócsomaggal és a ProLearning ProDiploma vizsgával kapcsolatban Konczné dr. Nagy Zsuzsanna áll e-mailben a rendelkezésükre: konczne.zsuzsanna@nye.hu

A nyelvvizsga-bizonyítványok bemutatásának lehetőségéről, az idegen nyelvi követelményekről, illetve az intézményi nyelvi vizsgáról pedig Ecsedi-Erős Ágnesnél érdeklődhetnek az eros.agnes@nye.hu e-mailcímen.

Mindenkit arra kérünk, hogy előzetes e-mailes egyeztetés nélkül személyesen ne jöjjön be az egyetemre ügyet intézni, ne utazzon be Nyíregyházára, mivel nem tudjuk, hogy be fogják-e engedni az egyetem épületébe, és hogy meddig lesz érvényben a jelenleg működő ügyeleti rendünk szerinti munkavégzés.

Szíves megértésüket köszönjük, és minden jót kívánunk!

az Idegen Nyelvi Vizsgáztató és Oktató Csoport munkatársai