NAPPALI TAGOZAT
Oktató: Véghseőné Cseh Erzsébet
Tantárgyi tematika és félévi követelményrendszer
- hét: Élelmiszeripari és vendéglátóipari kiállítások
- hét: Kereskedelmi egységek, vásárlás
- hét: Idegenvezetés, városnézés
- hét: Szakmai kapcsolatok; cserelátogatások
- hét: Magyarországi úticélok I. Budapest és környéke
- hét: Magyarországi úticélok II. Dunántúli turisztikai célpontok
- hét: Magyarországi úticélok III. Tiszántúli turisztikai célpontok
- hét: Félévközi zárthelyi dolgozat írása
- hét: Gasztronómiai turizmus
- hét: Étkezés étteremben
- hét: Fürdőturizmus
- hét: Hazai és külföldi szakmai gyakorlatok tapasztalatai
- hét: Egyéni feladatok beszámolói
- Félévzáró zárthelyi dolgozat írása
A foglalkozásokon történő részvétel:
A gyakorlati foglalkozásokon a részvétel kötelező. A félévi hiányzás megengedhető mértéke teljes idejű képzésben a tantárgy heti kontaktóraszámának háromszorosa. Ennek túllépése esetén a félév nem értékelhető (TVSz 8.§ 1.).
Félévi követelmény: gyakorlati jegy
Az értékelés módja, ütemezése: 2 zárthelyi dolgozat
A félévközi ellenőrzések követelményei:
A félév során a 8. héten és a 14. héten zárthelyi dolgozat lesz. Házi feladatok beadása, ellenőrzése, a hibák megbeszélése folyamatos a félév során.
Az érdemjegy kialakításának módja:
2022.09.05.