LEVELEZŐ TAGOZAT
Oktató: Véghseőné Cseh Erzsébet
Tantárgyi tematika és félévi követelményrendszer
Féléves tematika:
- konzultáció: Élelmiszeripari és vendéglátóipari kiállítások; Kereskedelmi egységek, vásárlás; Idegenvezetés, városnézés; Szakmai kapcsolatok; cserelátogatások; Magyarországi úticélok I. Budapest és környéke; II. Dunántúli turisztikai célpontok; III. Tiszántúli turisztikai célpontok
- konzultáció: Gasztronómiai turizmus; Étkezés étteremben; Fürdőturizmus; Hazai és külföldi szakmai gyakorlatok tapasztalatai, Egyéni feladatok beszámolói, Félévzáró zárthelyi dolgozat írása
A foglalkozásokon történő részvétel:
A gyakorlati foglalkozásokon a részvétel kötelező. A félévi hiányzás megengedhető mértéke részidős képzésben a tantárgy konzultációs óraszámának egyharmada. Ennek túllépése esetén a félév nem értékelhető (TVSz 8.§ 1.).
Félévi követelmény: gyakorlati jegy
Az értékelés módja, ütemezése: félév végi zárthelyi dolgozat, egyéni beszámoló
A félévközi ellenőrzések követelményei: A félév során a 2. konzultáción zárthelyi dolgozat lesz. A dolgozat 50% alatti teljesítménye a tantárgy félévi érvénytelenségét vonja maga után.
Az érdemjegy kialakításának módja:
A félévi gyakorlati jegyet a zárthelyi dolgozat és a szóbeli beszámoló érdemjegye határozza meg. Amennyiben a zárthelyi dolgozat elégtelen minősítésű, a félév elégtelen gyakorlati jeggyel zárul. Elégtelen gyakorlati jegy javítása a Tanulmányi és vizsgaszabályzat szerint lehetséges.
2022.02.07.